Fra tekst​​en til den 28. februar

   Se min tjener, ham støtter jeg,... Han bliver ikke svag og knækkes ikke, til han har ført retten igennem på jorden; de fjerne øer venter på hans belæring. 

                    Esajas' Bog 42:1, 4

   Jesus gik omkring i hele Galilæa, underviste i deres synagoger, prædikede evangeliet om Riget og helbredte al sygdom og lidelse blandt folket.                      Matthæusevangeliet 4:23

   ...af folkeskaren kom mange til at tro på ham, og de sagde: "Når Kristus kommer, vil han så gøre flere tegn, end denne mand har gjort?"

   Jesus råbte: "Den, der tror på mig, tror ikke på mig, men på ham, som har sendt mig. Som lys er jeg kommet til verden, for at enhver, som tror på mig, ikke skal blive i mørket.

   Min lære er ikke min egen, men hans som har sendt mig. Den, der vil gøre hans vilje, skal erkende, om min lære er fra Gud, eller om jeg taler af mig selv."

                   Johannesevangeliet 7:31; 12:44, 46; 7:16, 17

  Guddommelig Sandhed, Liv og Kærlighed gav Jesus myndighed over synd, sygdom og død. Det var hans mission at åbenbare Videnskaben om den himmelske væren, at bevise hvad Gud er, og hvad Han gør for mennesket.'

   Jesus lærte, at der kun er én Gud, én Ånd, som skaber mennesket i Sit eget billede og lignelse - i Åndens billede og lignelse, ikke i materien.

   Mesteren, som vidste, at Sjæl og dens attributter altid udtrykkes i mennesket, helbredte syge, gav blinde synet, døve hørelsen, lamme deres fødders brug og bragte således det guddommelige Sinds videnskabelige virken på menneskelige sind og legemer for dagen og gav en bedre forståelse af Sjæl og frelse.

   Gud vil helbrede de syge ved mennesket, når mennesket styres af Gud             Videnskab og Helse s. 26, 94, 210, 494

Du er velkommen til at høre hele ugens tekst som live streaming på søndag! Den fortæller nærmere hvordan Jesus helbredte den blinde Bartimæus og en epileptisk dreng.


Læseværelset åbent TIRSDAGE i MARTS
Normalt er læseværelset åbent tirsdage og torsdage fra 13 til 17, men i marts er læseværelset åbent een gang om ugen. Man kan maile cs.rr@mail.dk og skrive dertil, og der vil blive tjekket post mindst én gang om ugen.
Læs mere.....
Onsdagsmøde d. 7 APRIL
Vi forventer at genoptage onsdagsmødet hvis ikke nye regler introduceres eller forlænges i APRL Vi ses onsdag 7 APRIL - vel mødt.
Læs mere.....

​Kristen Videnskab | St. Kongensgade 23, st. | 1264 København K | Tlf.: +45 33 13 08 91 | cs.rr@mail.dk