​Uddrag fra teksten til 24. oktober

"...disse tegn skal følge dem, der tror: I mit navn skal de uddrive dæmoner, de skal tale med nye tunger...drikker de dødbringende gift, skal det ikke skade dem; de skal lægge hænderne på syge, så de bliver raske."    

   Da Herren Jesus havde talt til dem, blev han taget op til himlen...Men de drog ud og prædikede alle vegne, og Herren virkede med og stadfæstede ordet ved de tegn, som fulgte med.             Markusevangeliet 16:17-20

   Hele den vide jord skal se vor Guds frelse.

             Esajas' Bog 52:10

Jesus gav i den kristne æra rettesnoren for al Kristendom, teologi og helbreden.

   Det er den levende Kristus, den praktisk anvendelige Sandhed, som gør Jesus til "opstandelsen og livet" for alle, der følger ham i gerning.

  Ved at helbrede syge og syndige udarbejdede Jesus i detaljer den kendsgerning, at den helbredende virkning fulgte forståelsen af det guddommelige Princip og af Kristusånden, som styrede den legemlige Jesus.

         Videnskab og Helse s. 138, 31, 141

Teksten har den udfordrende overskrift: Prøvetid efter døden, og bringer bl.a. beretninger om Jesu samvær med disciplene efter opstandelsen.

Hør den i sin helhed i kirken på søndag eller pr. Zoom!
​​

Næste onsdagsmøde er d.3 november på ZOOM kl 19:30 (samt i kirken)
Skriv en mail til kristenvidenskabskirkesamfund@gmail.com for at opnå ZOOM link til - Vel mødt
Læs mere.....
Læseværelset igen åbent
Læseværelset er igen åbent tirsdage fra kl 13 til 16, Man kan også maile til cs.rr@mail.dk . Kirkens telefon # er +45 33 13 08 91
Læs mere.....

​Kristen Videnskab | St. Kongensgade 23, st. | 1264 København K | Tlf.: +45 33 13 08 91 | cs.rr@mail.dk