Fra tekst​​en til den 5. april

   Der var en kongelig embedsmand, hvis søn lå syg i Kapernaum. Da han hørte, at Jesus var kommet fra Judæa til Galilæa, tog han hen til ham og bad ham om at komme med derned og helbrede hans søn; for han lå for døden. 

   Da sagde Jesus til ham: "Hvis I ikke får tegn og undere at se, tror I ikke." Den kongelige embedsmand svarede: "Herre, kom med derned, før mit barn dør." Jesus sagde til ham: "Gå hjem, din søn lever."

   Manden troede Jesus på hans ord og gik; og allerede mens han var på vej hjem, kom hans tjenere ham i møde og fortalte, at hans dreng var i live. Han spurgte dem så ud om, i hvilken time han havde fået det bedre, og de svarede: "I går ved den syvende time forlod feberen ham."

   Da forstod faderen, at det var sket netop i den time, da Jesus havde sagt: "Din søn lever." Og han og hele hans husstand kom til tro.

                 Johannes-Evangeliet 4:46-53

   Livet er virkeligt, og døden er en illusion. En anskuelig-gørelse på Jesu måde opløser de materielle sansers mørke syner i harmoni og udødelighed...Det, det virkelig gælder om at nå frem til, og hvorved vi vil kunne bortfeje det falske og åbne plads for det sande, er at frigøre tanken for falske fortrøstninger og materielle vidnesbyrd, så at tilværelsens åndelige kendsgerninger kan komme til syne.

   Fasthold mentalt, at der i virkeligheden hersker harmoni, og at sygdom er en timelig drøm. Erkend, at sundheden er tilstede, og at den harmoniske tilværelse er virkelig, indtil legemet er i overensstemmelse med den normale tilstand af helse og harmoni.

   Hvis det drejer sig om et lille barn eller et spædbarn, må tilfældet hovedsageligt behandles gennem forældrenes tanke, stille eller hørligt, på Kristen Videnskabs ovennævnte grundlag.

                    Videnskab og Helse, s. 428, 412

I søndagens tekst berettes bl.a. om Paulus' dramatiske omvendelse i Damaskus og om sammenhængen mellem modstand og misforstået religion. For at høre den, kan du ringe til 70714021 og derefter taste pin 268 198 380 #


Onsdagsmødet
Onsdagsmødet finder fremover sted kl. 17 den første onsdag i måneden. Næste gang er 5 Februar -
Læs mere.....
Gudstjeneste
Hver søndag kl. 10:00 og d. 1 onsdag i måneden kl. 17
Læs mere.....
Moderkirken
Se Moderkirkens fornyede hjemmeside.
Læs mere.....

​Kristen Videnskab | St. Kongensgade 23, st. | 1264 København K | Tlf.: +45 33 13 08 91 | cs.rr@mail.dk